A Passion Backline a 2011-es alapítás óta számos hazai és külföldi turné, fesztivál és egyéb zenei rendezvény számára biztosított eszközöket. Célunk, hogy a legjobb szolgáltatást biztosítsuk, minőségi eszközökkel, ezért olyan márkákkal működünk együtt többek között mint a Pearl, Tama, Yamaha, Mapex, Drum Workshop, Marshall, Peavey, Mesa Boogie.

Néhány zenekar illetve rendezvény amelyekkel már korábban sikeresen együttműködtünk az elmúlt öt évben: Amorphis, Asian Dub Foundation, At The Gates, Behemoth, Bonnie Tyler, Children of Bodom, Dean Brown Band, DJ Bobo (Live), Exodus, Helloween, Paradise Lost, Sepultura, Scooter (Live), Smokie illetve olyan fesztiválok mint a Sziget Fesztivál, RockPart, Rockmaraton, Fishing On Orfű, SZIN.


Mi nem teszünk különbséget egy klubkoncert, egy videoklip forgatás vagy egy neves fesztivál között, mert célunk hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a bérlés lehetőségét. Nem elérhetetlen hogy egy koncertre vagy stúdiózás alkalmával a lehető legjobb hangszereket és eszközöket használja bárki. Örömmel állunk rendelkezésre legyen szó egy erősítőről vagy egy komplett eszközparkról. Igény esetén természetesen a szállításról és személyzetről is gondoskodunk.


Eszközlistánkat folyamatosan bővítjük, napra készen tartjuk. Előfordulhat azonban, hogy egy termék, nem fellelhető a honlapon, ezesetben emailben várjuk a megkeresést és mindent megteszünk, hogy eleget tudjunk tenni az igénynek.

1149 BUDAPEST, MOGYÓRÓDI ÚT 32.
KÖVESS MINKET: